BSO

BSO Mundo in ons schoolgebouw

Kinderopvang Mundo biedt buitenschoolse opvang aan bij ons in het schoolgebouw.
BSO is opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 
Dagelijks vóór en ná schooltijd, maar ook op studiedagen en in vakanties is er opvang mogelijk. 
Bij Mundo zien ze de buitenschoolse opvang als 'vrije tijd' voor kinderen, na een inspannende schooldag of in de vakantie. Dit betekent dat de kinderen veel keuze hebben in wat ze die dag willen doen. De ruimte is ingericht als atelier. De kinderen hebben dan ook alle ruimte om te knutselen. 
De kinderen worden opgevangen in een groep van maximaal 10 kinderen onder leiding van ervaren pedagogisch medewerkers. 
U kunt uw kind inschrijven via de website van kinderopvang Mundo. 


Kinderopvang van SKOIJ

Stichting Kinderopvang IJsselmonde biedt al 50 jaar professionele kinderopvang. Met 13 locaties door heel (Rotterdam-) IJsselmonde is er altijd wel een plek waar u en uw kind zich allebei thuis voelen. Of het nu gaat om volledige dagopvang voor de jongsten of buiten- / en naschoolse opvang dichtbij school. Ervaar zelf de aandacht voor u en uw kind en kom eens kijken! 
U kunt uw kind inschrijven via de website van de SKOIJ.

Kinderopvang IJsselmonde De groene tuin

Woont u in IJsselmonde en bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een BSO of kinderopvang in IJsselmonde? Dan bent u bij De Groene Tuin aan het goede adres. Wij hebben twee vestigingen, één aan de Taselaarstraat in IJsselmonde en een aan de Schuilenburg in Charlois. Beide locaties zijn gemakkelijk te bereiken en beschikken over ruime parkeergelegenheid. 
U kunt uw kind inschrijven via de website van De groene tuin.

Cookie instellingen